Panna

PANNA! is al een paar jaar het allerleukste jeugdvoetbaltijdschrift!

Maar nu in 2017 - in zijn vijfde jaar - verschijnt Panna niet zes, maar TWAALF keer per jaar. Met andere woorden: PANNA! is een maandblad geworden!

Naast de 10 gewone edities verschijnen er dit jaar ook twee Vakantie Doeboeken (een in de zomer en een in de winter) : een jaarabonnement omvat dus 10 + 2 = 12 edities!

PANNA! richt zich op voetbalgekke jongens én meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. Het blad brengt interviews met de jonge helden van de Eredivisie. Daarnaast wordt Oranje nauwlettend in de gaten gehouden. Het blad staat vol met strips, tips & trucs. Ook is er veel aandacht voor het jeugd- en schoolvoetbal. Wat het blad extra bijzonder maakt, is het feit dat het blad vol staat van eigen exclusieve foto's: de fotografen van PANNA! komen overal en zijn bij alles aanwezig!

Ook de portretten en de actiefotografie zijn ?eigen? speciale foto's.

Tot slot: PANNA! houdt ook de verrichtingen van de talentvolle Belgische voetballers nauwlettend in de gaten.

PANNA! telt 64 pagina?s, exclusief vier kampioensposters op A2 formaat. Het is daarmee het dikste jeugdvoetbalblad van Nederland en België. En er verschijnen dus dit jaar twee extra dikke Vakantie Doeboeken!

Wil je je Tijdschriftenbon inwisselen? Bestel tijdschriftenbon

Anderen bestelden ook