leuke vaderdag cadeautips

Tips om je vader een geslaagd Vaderdagcadeau te bezorgen!


Wil je eens een ander Vaderdagcadeau geven dan zakdoeken, sokken of gereedschap? Verras je vader dan met een abonnement op een stoer mannentijdschrift. Een origineel cadeau en het leuke is: voor iedere vader is er een passend tijdschrift! Hieronder vind je de leukste cadeautips voor Vaderdag.

leuke-vaderdagkado's-tijdschriften


Cadeautips voor Vaderdag 21 juni 2015


Tip 1: Nationale Tijdschriftenbon >>{table}{row} De Tijdschriftenbon is het cadeau waarmee je vader zelf kiest welk tijdschrift abonnement hij graag wil ontvangen. Er zijn meer dan 300 populaire tijdschriften en kranten verkrijgbaar, zoals Voetbal International, Quest, Men's Health, De Telegraaf en nog veel meer... En wat heel handig is; alle abonnementen stoppen automatisch. Wil je het cadeau direct ontvangen? Dan kun je de Tijdschriftenbon ook per mail ontvangen en uitprinten. Nationale Tijdschriftenbon als Vaderdagcadeau bestellen >>{cell20}  {/row}{/table}
Tip 2: Voetbal International >>
Is je vader voetbalfan? Verras hem dan met een abonnement op Voetbal International! Dan leest hij iedere week het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland en blijft hij doorlopend op de hoogte van de ins en outs over zijn favoriete sport.

Tip 3: TopGear >>
Het maandblad bij het gelijknamige humorvolle TV programma TopGear is een ideaal Vaderdagcadeau voor de autoliefhebber pur sang. Wil je je vader echt verassen? Kies dan voor het TopGear.

Tip 4: Delicious >> 
Is jouw vader een topkok in de dop? Geef hem dan een abonnement op Delicious, als Vaderdagscadeau! Een leuk kado voor iedereen die zijn kookkunsten graag in de praktijk brengt. En als je het daarna gezellig samen op eet, heb je zelf ook nog profijt van dit cadeau!

Tip 5: Elsevier >>
Blijft je vader graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van wetenschap, politiek, economie, cultuur en de financiële wereld? Dan is een abonnement op opinieweekblad Elsevier zeker iets voor hem!


Alle abonnementen die worden besteld met de Nationale Tijdschriftenbon of via Abokado.nl stoppen automatisch. Dat is wel zo prettig bij een cadeau! Meer Vaderdag cadeautips bekijken? Ga naar www.abokado.nl voor een overzicht tijdschriften die leuk zijn om te geven als Vaderdagcadeau.