Dag van de Doktersassistente

Geef de Nationale Tijdschriftenbon...!


U wilt uw assistente eens goed in het zonnetje zetten op de Dag van de Doktersassistente op 3 maart? Bestel dan nu een Tijdschriftenbon als Doktersassistentedag cadeau>>

Uw doktersassistente wordt zeker blij als u haar een Nationale Tijdschriftenbon cadeau geeft. Hiermee geeft u haar namelijk keuze uit ruim 300 tijdschrift- en krantenabonnementen. Bijvoorbeeld Flair, vtwonen en Margriet, maar ook ELLE, Flow of LINDA. en nog veel meer populaire tijdschriften. Voor iedere doktersassistente zit er zeker een leuk abonnement bij. U schiet dus altijd in de roos met een cadeau als de Tijdschriftenbon voor Doktersassistentendag!


DvdDoktersassistente

Een attent cadeau op de Dag van de Doktersassistente is dé manier voor u als arts om te laten zien hoe zeer u uw assistenten waardeert. Die kans laat u toch niet aan u voorbij gaan? Verras haar op Doktersassistentedag met de Nationale Tijdschriftenbon in een luxe cadeauverpakking en uw weet zeker dat u een cadeau geeft waarvan ze echt kan genieten.


In 2016 vindt de Dag van de Doktersassiste plaats op donderdag 3 maart. U kunt de Tijdschriftenbon eenvoudig online bestellen>>Tijdschriftenbon, het leukste Doktersassistentedag cadeau!


 Cadeau verkrijgbaar van € 10,- tot € 150,-
 Diverse feestelijke cadeau verpakkingen
 Keuze uit ruim 300 tijdschriften en kranten
 Alle abonnementen stoppen automatisch

Nationale Tijdschriftenbon bestellen >>


Dag van de Dokterssassistente - 3 maart 2016

In bijna iedere praktijk is de doktersassistente de rots in de branding en diegene die de praktijk draaiende houdt. Speciaal voor deze alleskunners is de Dag van de Doktersassistente in het leven geroepen. Zo is er ieder jaar op de eerste donderdag in maart even een moment om te laten zien hoe zeer we deze mensen waarderen. Geef bijvoorbeeld een Tijdschriftenbon in de vrolijke Bedankt cadeau verpakking.

Dag van de Doktersassistente 2016 donderdag 3 maart

Dag van de Doktersassistente 2017 donderdag 2 maart

Extra informatie over de Tijdschriftenbon>>
Tijdschriftenbon als cadeau voor Dag van de Doktersassistente bestellen
>>


Tijdschriften-cadeau


Tijdschriften zijn een origineel cadeau voor de Dag van de Doktersassistente. Geef de Tijdschriftenbon!
Tijdschriftenbon bestellen>>