blad kado

De Tijdschriftenbon is het leukste kado voor een blad naar keuze!


Een blad kado is altijd leuk om te geven! Door de ruime keuze uit meer dan 300 bladen en kranten weet u zeker dat het kado in de smaak valt, er is immers voor ieder wat wils! Geef een blad kado met de Tijdschriftenbon >>

Bestel uw Tijdschriftenbon >>

Een blad cadeau is altijd een leuke verrassing!

Zoekt u een kado voor uw moeder of vader, een goede vriend of vriendin, leuke collega of een vage kennis? Het is altijd leuk om een blad kado te geven! En wanneer u dat doet met de Tijdschriftenbon is succes verzekerd. De ontvanger kiest zelf een abonnement op zijn/haar favoriete blad. U hoeft dus niet bang te zijn de verkeerde keuze te maken. Het abonnement stopt automatisch, wel zo fijn bij een kado!

Waar te koop?

U wilt een blad kado geven met de Tijdschriftenbon? Dan kunt u de Tijdschriftenbon eenvoudig online bestellen. Daarnaast is de Tijdschriftenbon te koop in meer dan 2500 winkels door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Postkantoren van PostNL en vele tijdschriften- en gemakswinkels zoals HEMA, V&D, The Read Shop, AKO, Plantage, Tabac & Gifts en CIGO.

Bestel de Tijdschriftenbon online>>
Waar te koop? Bekijk de verkoopadressen >>

blad-kado-met-Tijdschriftenbon

Nationale Tijdschriftenbon

Geef een abonnement op een blad kado met de Tijdschriftenbon!
Keuze uit 300 bladen en kranten
Alle abonnementen stoppen automatisch
Kadobon verkrijgbaar van € 10,- tot € 150,-
Geleverd in feestelijke kadobox


300 bladen en kranten

Landleven, Eigen huis & interieur, Fab, Flair, Elle Eten, Knowhow, Barbie Magazine, Campinglife magazine, Cosmopolitan, Libelle, Elsevier, De Telegraaf, VIVA, Op Pad, Flow, Vorsten Royale, Zin, Wapiti, Zo Zit Dat, Margriet, vtwonen, ProCycling, LandIdee, Perswijn, Donald Duck, Esquire, Privé, GezondNU, Vriendin, Residence, Red, Golfers Magazine, Just Kick-it, Elle, Fabulous Mama, Computer Easy.... Al deze bladen en nog veel meer geeft u kado met de Tijdschriftenbon!