abokado

Geef een abo naar keuze kado!


Iemand verrassen met een abokado? Dat kan op een aantal manieren. Met de Nationale Tijdschriftenbon, de kadobon voor een tijdschrift abo naar keuze heeft u een ideaal en origineel kado in handen. Maar weet u precies wat de ontvanger leuk vindt, dan zijn de kado abonnementen van Abokado.nl ook een goed idee!


Nationale Tijdschriftenbon, voor een abonnement naar keuze

{table}{row}abokado-tijdschriftenbon{cell20}Met de Nationale Tijdschriftenbon heeft de ontvanger keuze uit kado abonnementen op meer dan 300 populaire tijdschriften en dagbladen. Tijdschriften voor mannen en vrouwen, jong en oud....over sport of auto's, over wonen of mode..., er is voor iedereen een leuk kado abonnement verkrijgbaar! En alle kado abo's stoppen automatisch na het gekozen aantal nummers, dat is natuurlijk wel zo fijn bij een kado! Geef een abokado met de Nationale Tijdschriftenbon >>{/row}{/table}

Geef een abocadeau!

Op Abokado.nl zijn honderden kado abonnementen verkrijgbaar. Voor iedereen is er wel een leuk tijdschrift te vinden! Hieronder vindt u onze kado top 3 voor vrouwen en mannen! Alle abonnementen van Abokado.nl eindigen automatisch.

Kadotip vrouwen 1: Libelle
Het vrouwentijdschrift bij uitstek is Libelle, het grootste weekblad voor vrouwen dat Nederland kent. Al jaren populair door de mooie interviews en indrukwekkende reportages. Ook staat Libelle boordevol inspiratie over wonen, mode, beauty, koken en lifestyle! Libelle is voor iedere vrouw een wekelijks feestje!

Kadotip vrouwen 2: VT Wonen
De laatste woontrends en inspiratie voor in en om het huis. Daar worden vrouwen blij van! In VT Wonen maandelijks behalve de laatste trends ook veel binnenkijkers en reportages over wonen. VT Wonen is een origineel kado waarmee u zeker een goede beurt maakt.

Kadotip vrouwen 3: Vriendin
Persoonlijke verhalen, interviews met bekende Nederlanders, inspiratie voor gezellige vriendinnen-dagen...dat en meer is Vriendin! Een gezellig en eigentijds tijdschrift voor vrouwen, door vrouwen!

Meer abokado's voor vrouwen >>


Kadotip mannen 1: Voetbal International 
Voetbal International, een must-have voor iedere voetballiefhebber, staat vol interviews en boeiende reportages. Daarnaast bevat Voetbal International voorbeschouwingen van komende wedstrijden en niet te vergeten; spraakmakende columns van bekenden uit de voetballerij!

Kadotip mannen 2: Quote
Een populair tijdschrift dat economische beschouwingen en het zakenleven combineert met lifestyle! Artikelen over carrière, mode, trends en geld. Daarnaast publiceert Quote magazine ieder jaar de lijst der vermogenden, in de populaire Quote 500.

Kadotip mannen 3: TopGear 
Auto en lifestyle, dat is waar het tijdschrift TopGear over gaat. Qua toon en humor vergelijkbaar aan het gelijknamige tv programma. Het maandelijkste magazine TopGear bevat, naast de laatste trends op autogebied, columns van de presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May!

Meer abokado's voor mannen >> 


Andere leuke abo's om kado te geven!
Geef een abonnement op een populair kooktijdschrift, zoals delicious. en Elle Eten... Kom alvast in de vakantiestemming met reistijdschriften, zoals Reizen Magazine en KCK ... Of verras de kids met een (doorlopend)abonnement op Donald Duck of Know How ...

abokado
Geef een abokado met de Nationale Tijdschriftenbon
of een van de kado abonnementen op Abokado.nl